22-10-13

HALLE - 11.11.11 jogging op vernieuwd parcours

BRON EDITIE PAJOT !!!!

HALLE - 11.11.11 jogging op vernieuwd parcours

 

Editiepajot_halle_jogging_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Dankzij een verdubbeling van het aantal vrijwillige seingevers in het veld kan het 11.11.11 comité in Halle op zondag 27 oktober een volledig vernieuwde jogging voorstellen en dat op 2 volledig vernieuwde parcours van 6km en 12 km.

Beide starten zoals vroeger vanuit het Heilig Hart&College en volgen eerst het mooie jaagpad langs het kanaal Brussel-Charleroi. Eens ter hoogte van Lembeek dorp keert het parcours van 6km terug langs enkele mooie kleinere paden die door weinig mensen gekend zijn in de buurt van de spoorweg en door de achtertuin van enkele grote bedrijven.
Het parcours van 12km maakt een prachtige lus via landwegen en paden aan de andere kant van het kanaal en richting Lembeek-bos.
Naast de vernieuwder jogging zijn er ook 2 nieuwe bewegwijzerde wandelingen van 5km en 8km. Ze stippelden, eveneens vanuit het Heilig Hart&College in het centrum, een wandeling van 8km uit die een grote lus maakt door de velden buiten Buizingen. Onderweg kan een stuk worden doorgestoken waardoor een kortere route van 5km ook mogelijk is. Wandelaars krijgen een kaartje mee, de route is ook bewegwijzerd. Ideaal om in gezinsverband te doen!
Start en aankomst in het Heilig Hart&College, Handbooghof 10 1500 Halle (centrum). Wandelen en inschrijven voor de jogging kan vanaf 13.00u. Start van de jogging is om 14.30u.
Deelname aan de wandeling: vrije bijdrage. Deelname aan de jogging: € 6. Voor meer info:www.11.be/halle
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
 
20 okt 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 

22:39 Gepost door patrick | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.